Kattenverzekering

De kat is één van de oudste huisdieren van de mens. Katten worden zo’n veertien tot zestien jaar oud, mits zij in goede gezondheid verkeren. Indien er gezondheidsproblemen zijn, neemt de verwachte levensduur natuurlijk af. Meestal is een jaarlijkse controle bij de dierenarts voldoende, maar als er wat mis is met je kat of poes, dan stijgt het gemiddelde aantal bezoekjes snel. Hoe goed de kat ook verzorgd wordt, er kan altijd iets gebeuren, waar de gezondheid van de kat onder leidt. Deze bezoekjes zijn echter behoorlijk prijzig, om over de behandeling nog niet te spreken. Zo kan onverwachts een operatie moeten worden uitgevoerd, of de kat kan last krijgen van een chronische kwaal. Indien een kattenverzekering is afgesloten, worden de meest voorkomende kosten gewoon vergoed. Zo hoeft er niet bespaard te worden op de gezondheid van de kat. Dat is de beste medische zorg, gegarandeerd!

 

Hoeveel kost het?

De basisverzekering kost je €10,61 per maand voor een kat. Je bent dan verzekerd voor een bedrag tot €3.000,- per jaar. De basisverzekering is een compleet pakket met uitgebreide vergoedingen voor meer dan duizend (!) behandelingen. Denk aan blaasgruis, nierklachten, niesziekte infectie, vechtabcessen, bloedarmoede, artrose, longontsteking, huidklachten, oog/oorklachten, infecties door bacteriën/virussen en verwondingen. Het meest gekozen pakket is echter het plus pakket, met een vergoeding tot €4.000,- per jaar. Deze verzekering sluit je af voor een bedrag van €19,33 per maand en biedt extra zorg bovenop het basispakket, zoals intensieve zorg (MRI- en CT-scan, second opinions), maar ook extra zorg waarbij een dierenambulance nodig is. De totaalverzekering is zo mogelijk nog uitgebreider. Het grootste voordeel is dat daarbij de eigen bijdrage stukken lager liggen in vergelijking tot de andere pakketten. Er zijn ook aanvullende verzekeringen beschikbaar, zoals chemotherapie, radiotherapie, de doorlopende reisverzekeringen met een werelddekking en uitvaartverzekeringen. Een volledig overzicht van alle vergoedingen en eigen bijdrage vindt u in het uitgebreide vergoedingenoverzicht.

 

Welke kosten zijn gedekt?
Indien je ervoor kiest om je kat bij ons te verzekeren, ben je te allen tijde volledig verzekerd tegen ongevallen en ziekte. Bovendien mag je rekenen op optimale zorg, op maat gemaakt. De dekking is uitgebreid en de preventieve zorg is mee te verzekeren. Door de verschillende keuzemogelijkheden, bestaande uit drie pakketten en drie verschillende aanvullende verzekeringen, verzeker jij jouw kat op een gepaste wijze. In de overzichten vind je de exacte prijzen, in combinatie met de zorg die erbij hoort en die gedekt wordt.

Dáárom bij ons verzekeren
Indien je je kat verzekert bij ons, ben je verzekerd van zorg op maat. Kies zelf de dierenarts en maak gebruik van onze unieke declaratieservice. De vergoedingen zijn uitgebreid, het gemak is optimaal en wij betalen de rekening! Vóór dierenliefhebbers, dóór dierenliefhebbers. Wij begrijpen de zorg die mens en dier nodig hebben. Door de variatie in de opties die wij aanbieden, is de kans niet aanwezig dat de juiste verzekering niet gevonden wordt. Haal het maximale uit de tijd die je met je huisdier besteedt en verzeker wijs!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *