Garantie

Indien je de garantie op de beste zorg wilt, dan is de huisdierenverzekering een must! Huisdierenverzekeringen.be is het startpunt wat betreft alles dat je wilt weten over het verzekeren van je huisdier. Zo hebben we een uitgebreide hondenverzekering, waardoor je jouw hond de meest complete zorg kunt bieden in geval van ziekte of een ongeval. Ook katten zijn bij ons aan het juiste aders, met de kattenverzekering. Je konijn verzekeren? Dat kan ook! Ook meer informatie en kosten over het verzekeren van paarden en papegaaien vind je hier.

 

Een complete en uitgebreide zorg

Bij huisdierenverzekeringen.be ben je altijd verzekerd bij ongevallen en ziekten van je huisdier. De zorg is optimaal en de dekking is uitgebreid. Ook is preventieve zorg mogelijk. Denk hierbij aan vaccinaties, maar ook aan het ontwormen van je huisdier. Dit is allemaal mee te verzekeren. Huisdierenverzekeringen.be biedt de meest complete verzekeringen met uitgebreide vergoedingen. Elk pakket is professioneel samengesteld door een gediplomeerd dierenarts. Bij huisdierenverzekeringen.be hebben wij al decennia lang ervaring met het verzekeren van huisdieren, dus verwacht expertise van de bovenste plank.

 

Drie mooie opties

Bij ons kun je kiezen uit drie pakketten en drie aanvullende verzekeringen: het basispakket, het pluspakket en het totaalpakket. Dat is de rode draad die bij ons, ongeacht welk dier, door de aanpak loopt. De inhoud van de pakketten is opbouwend: de kosten worden steeds wat hoger; hetzelfde geldt voor (de aard van) de behandelingen die vergoed worden. Elk huisdier is uniek, dus wij bieden zorg op maat! Ook zijn er een drietal aanvullende verzekeringen: chemo- en radiotherapie, de crematieverzekering en de doorlopende reisverzekering.

 

De keuzevrijheid is daarnaast optimaal, want bij de huisdierenverzekering kun je zelf kiezen welke dierenarts je bezoekt. De declaratieservice is bij ons bovendien uniek. De dierenarts kan direct bij ons declareren, dus hoge bedragen hoeven niet meer voorgeschoten te worden! De afhandeling van de declaraties gaat tot slot sneller dan ooit te voren. Al binnen twee weken is alles geregeld. Alle administratieve en financiële regelingen worden je dus uit handen genomen, zodat jij de volledige aandacht kunt richten op jouw huisdier.

 

Zo declareer je gemakkelijk en snel

Er zijn drie verschillende manieren om de kosten te declareren. Kies je voor de unieke declaratieservice, dan hoef je niet meer af te rekenen bij de dierenarts, maar komt de rekening direct naar ons. Vraag wel van te voren even of de dierenarts in kwestie deze vorm van betaling accepteert. Ook is een kopie van de rekening vragen niet onverstandig, voor je eigen administratie. Online declareren is ook een mogelijkheid, net als declareren per post. Is de behandeling duurder dan €750,-? Neem dan te allen tijde even contact met ons op.
Ga je voor een pakket via huisdierenverzekeringen.be? Dan geldt altijd een wachttermijn van dertig dagen. In deze dagen kun je geen ziektekosten declareren, maar wel kosten voor preventieve zorgen, chipplaatsing en castratie of sterilisatie.

 

Waar wacht je nog op? Pak die garantie en leef samen met je huisdier nog lang en gelukkig!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *